Marka: Vetoquinol
Vetoquinol Flexadin Advanced kąski dla psa | 30Tab
EAN: 3605874565548
Vetoquinol Flexadin Advanced to wyjątkowe tabletki w formie mięsnych kąsków przeznaczone dla psów zmagających się z chorobą zwyrodnienia stawów.
Wysyłka 1-2 dni robocze.
Cena:
233.33 zł
Vetoquinol Flexadin Advanced kąski dla psa | 30Tab
DLA KOGO?
Vetoquinol Flexadin Advanced to wyjątkowe tabletki w formie mięsnych kąsków przeznaczone dla psów zmagających się z chorobą zwyrodnienia stawów.
Produkt stanowi źródło cennych kwasów tłuszczowych Omega-3, witaminy E oraz kolagenu typu II, będącego ważnym składnikiem chrząstki stawowej.
ZALETY
Mąka owsiana, mąka z żyta, drożdże piwne, gliceryna, sproszkowana wątroba z kurczaka, olej lniany (źródło Omega 3), UC-II® sproszkowane chrząstki z kurczaka (zawierający chlorek potasu: 0,44%, całkowity kolagen w proszku: 0,37% (z niezdenaturowanym kolagenem typu II: 0,045%)) 1,49%, olej z ryb (źródło EPA), pektyna , sacharoza, maltodekstryna, siarczan wapnia dwuwodny, glikol polietylenowy.
Składniki analityczne: wilgotność 20%, białko surowe 14%, tłuszcz surowy 14%, popiół surowy 3%, włókno surowe 1,5%. W kąsku: kwasy tłuszczowe omega-3 ogółem 84 mg, kwas eikozapentaenowy (EPA) ogółem 9,3 mg, witamina E ogółem 22,5 j.m. Masa pojedynczego kąska 3 g.
Vetoquinol Flexadin Advanced to wyjątkowe tabletki w formie mięsnych kąsków przeznaczone dla psów zmagających się z chorobą zwyrodnienia stawów.
Produkt stanowi źródło cennych kwasów tłuszczowych Omega-3, witaminy E oraz kolagenu typu II, będącego ważnym składnikiem chrząstki stawowej.
ZALETY
- wspiera metabolizm chrząstki stawowej
- źródło cennych kwasów tłuszczowych Omega-3
- kolagen typu II, będący ważnym składnikiem chrząstki stawowej
- unikalna, smaczna i łatwo przyswajalna forma mięsnych kąsków
- zawartość witaminy E
Mąka owsiana, mąka z żyta, drożdże piwne, gliceryna, sproszkowana wątroba z kurczaka, olej lniany (źródło Omega 3), UC-II® sproszkowane chrząstki z kurczaka (zawierający chlorek potasu: 0,44%, całkowity kolagen w proszku: 0,37% (z niezdenaturowanym kolagenem typu II: 0,045%)) 1,49%, olej z ryb (źródło EPA), pektyna , sacharoza, maltodekstryna, siarczan wapnia dwuwodny, glikol polietylenowy.
Składniki analityczne: wilgotność 20%, białko surowe 14%, tłuszcz surowy 14%, popiół surowy 3%, włókno surowe 1,5%. W kąsku: kwasy tłuszczowe omega-3 ogółem 84 mg, kwas eikozapentaenowy (EPA) ogółem 9,3 mg, witamina E ogółem 22,5 j.m. Masa pojedynczego kąska 3 g.